logo tillehus kopie 2

Voor elke gelegenheid

Of u een vergaderruimte voor 4 zoekt of een spetterend feest voor 250 personen wilt houden, wij hebben de perfecte zaal voor u!

Centraal in Friesland

Het Tillehûs is centraal gelegen in Friesland. Op steenworp afstand van de N369 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Duurzaam

Wij vinden het milieu belangrijk en spannen ons dan ook in om onze bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk te maken. 

Zaalverhuur in Friesland

Geeft u binnenkort een feest en bent u op zoek naar een feestzaal in Friesland? Bijvoorbeeld voor uw bruiloft, familiefeest of bedrijfsfeest?  Centraal in de gemeente Achtkarspelen, midden in Kootstertille vindt u het Tillehûs. Het Tillehûs is een mulitifunctionele accommodatie, die niet alleen de functie van dorpshuis vervult, maar ook te huren is voor het houden van feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten . Het Tillehûs beschikt over verschillende zalen van verschillende formaten. Zo is de kleine feestzaal geschikt voor een intiem familiefeest of babyshower. De grote zaal is perfect voor een trouw- of bedrijfsfeest; er passen wel 250 mensen in!

Zaalverhuur voor elke gelegenheid

Tillehûs Horeca verzorgt de hapjes en drankjes. Van aangeklede koffie met oranjekoek tot een goede maaltijd of uitgebreid warm- en koudbuffet. Alles is mogelijk, voor jong en oud en voor elk budget! Een professionele kok bereidt al het eten met zorg. Eigenaresse Gepke heeft jarenlange ervaring in de horeca en denkt graag met u mee over de invulling van het feest. Veel kinderen? Dan is een springkussen misschien wel wat, spetterende band nodig? Gepke kent de beste bands van Friesland. Onze vaste partners helpen ons om uw feest onvergetelijk te maken

Een feest naar uw wens

Hoe ziet uw ideale feest eruit? Beginnen met koffie, thee en gebak of gelijk met een borrel en lekkere hapjes? Wilt u een dj of toch een band? Zijn er sprekers en presentaties? En wie komen er? Een feest organiseren is een beste klus. Gepke zit vol adviezen en heeft veel ervaring waardoor ze weet waar u op moet letten. Die kennis deelt ze graag met u!

Evenementenlocatie Friesland

Het Tillehûs is meer dan een feestzaal. Het is de evenementenlocatie van Friesland. Zo worden er elk jaar regionale beurzen en markten gehouden, zoals de hengelbeurs en banenmarkt van de gemeente Achtkarspelen. Wilt u eerst een vergadering houden en aansluitend een heerlijk buffet of swingend feest? Dan is het Tillehûs de perfecte locatie.

Zaalverhuur voor uitvaarten

Natuurlijk kunt u bij het Tillehûs ook terecht voor andere familiebijeenkomsten, zoals een uitvaart. Ook in dat geval staat Gepke haar mannetje en neemt ze, in overleg met de begrafenisondernemer, alle zorg uit handen.

Zaalverhuur Friesland

Wilt u meer informatie over zaalverhuur in Kootstertille Friesland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we uw wensen en natuurlijk geven wij u een rondleiding door het Tillehûs. 

"It komt altyd goed"

Dat is het motto van Gepke van der Galiën. Gepke is een gastvrouw in hart en nieren en doet er alles aan om uw feest of bijeenkomst tot een succes te maken. Meer weten over zaalverhuur in Friesland?
Zaal huren

Zaal huren in Kootstertille

Gepke vertelt u graag alles over de mogelijkheden die wij bij MFA Tillehûs bieden. Wil je weten wat wij voor u kunnen betekenen?
contact

Contact

  • Tillehûs Horeca
    Goudsjeblomtrjitte 34a
    9288 AM Kootstertille
    tel.
    info@tillehus.nl