Zaalverhuur
Wij verhuren feestzalen, vergaderzalen en zijn de perfecte locatie voor uw evenement!

Feestzaal huren

Geeft u binnenkort een feest en bent u op zoek naar een feestzaal in Friesland? Bijvoorbeeld voor uw bruiloft, familiefeest of bedrijfsfeest? Dan is het Tillehûs een aanrader! Het Tillehûs beschikt over verschillende zalen van verschillende formaten. Zo is de kleine feestzaal geschikt voor een intiem familiefeest of babyshower. De grote zaal is perfect voor een trouwfeest; er passen wel 250 mensen in!

Vergaderruimte huren

2019-10-06 14.02.42

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Friesland? Het Tillehûs beschikt over verschillende, goed uitgeruste vergaderruimtes vanaf 4 tot 200 personen. Perfect voor een cursus- of scholingsdag of een jaarvergadering van uw bedrijf of vereniging. Aansluitend een hapje eten of feest organiseren? Ook dat kan bij het Tillehûs.

 

Zaalhuur Friesland

Bent u voor uw bedrijf, instelling of vereniging op zoek naar de perfecte vergaderlocatie? Bij het Tillehûs in Kootstertille verhuren wij kleine vergaderruimtes en grote vergaderzalen. Zo is er voor elke samenstelling een perfecte vergaderruimte. Het Tillehûs is ook uitermate geschikt voor het houden van cursusdagen.

Faciliteiten vergaderruimte

Onze vergaderruimtes zijn voorzien van alle gemakken. Zo beschikken wij over een beamer, beeldschermen (met Apple TV) en flipovers. Wilt u meerdere ruimtes gebruiken? Dat is geen probleem. Wij hebben zelfs een sportzaal beschikbaar! Dat maakt het Tillehûs de ideale plek voor uw teambuildingsdag.

Catering

Natuurlijk verzorgen wij ook met veel plezier de catering tijdens uw vergadering of cursusdag. Koffie met iets lekkers, een simpele lunch of uitgebreid buffet? Wij hebben alles om uw studiedag tot een succes te maken. 

Vergaderruimte met podium

De grote zaal heeft een ruim podium. Daardoor is het Tillehûs ook geschikt voor het organiseren van lezingen en voorstellingen. Het podium is erg ruim, zodat er ook voorstellingen gehouden kunnen worden. De revueploech Koatstertille gebruikt onze feestzaal elk jaar voor hun revue. 

Beurzen

Onze accommodatie is ook uitermate geschikt voor het houden van beurzen, grote bijeenkomsten, ladies nights en dergelijke. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van grootschalige evenementen en adviseren u hier graag bij. 

Wêz Wolkom

"Al ruim vijf jaar ben ik de trotse beheerder van MFA Tillehûs. Met Tillehûs Horeca zorg ik ervoor dat iedereen zich thuis voelt in Kootstertille. Natuurlijk valt er altijd wat te eten, drinken en lachen. Ik sta voor u klaar!"

Gepke van der Galiën

Wolkom

Kootstertille

Kootstertille is een compact, maar levendig dorp in de gemeente Achtkarspelen. Kootstertille is centraal gelegen en prima bereikbaar vanuit Friesland, Drenthe en Groningen. MFA Kootstertille is een moderne accommodatie met diverse vergaderzalen, een sportzaal en meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. Op zoek naar een vergaderruimte in Friesland? Dan is MFA Kootstertille absoluut geschikt. Onze zalen worden ook vaak gebruikt als feestzaal en het geven van trainingen en scholingen. Alles wat nodig is voor een succesvolle training of vergadering is bij ons aanwezig.

Neem contact met ons op voor het huren van een vergaderruimte of feestzaal.

Tillehûs Horeca

  • Zaalverhuur Friesland
  • Zaalverhuur Achtkarspelen
  • Vergaderruimte Kootstertille
  • Evenementen organiseren