logo tillehus kopie 2

Vergaderruimte Achtkarspelen

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Achtkarspelen? Het Tillehûs in Kootstertille beschikt over verschillende, goed uitgeruste vergaderruimtes vanaf 4 tot 200 personen. Perfect voor een cursus- of scholingsdag, een jaarvergadering van uw bedrijf of bijeenkomst van uw vereniging. Aansluitend een hapje eten of feest organiseren? Ook de catering nemen wij graag voor onze rekening!

Trouwen in
Achtkarspelen

Geeft u binnenkort een feest en zoekt u een feestzaal in Achtkarspelen? Bijvoorbeeld voor uw bruiloft, familiefeest of bedrijfsfeest? Dan is het Tillehûs in Kootstertille een aanrader! Het Tillehûs beschikt over verschillende zalen van verschillende formaten. Zo is de kleine feestzaal geschikt voor een intiem familiefeest of babyshower. De grote zaal is perfect voor een trouwfeest; er passen wel 250 mensen in!

Zaalhuur Achtkarspelen

Bent u voor uw bedrijf of vereniging op zoek naar de perfecte vergaderlocatie? Bij het Tillehûs in Kootstertille verhuren wij kleine vergaderruimtes en grote vergaderzalen. Zo is er voor elke samenstelling een perfecte vergaderruimte. Het Tillehûs is ook uitermate geschikt voor het houden van cursusdagen.

Faciliteiten vergaderruimte

Onze vergaderruimtes zijn voorzien van alle gemakken. Zo beschikken wij over een beamer, beeldschermen (met Apple TV) en flipovers. Wilt u meerdere ruimtes gebruiken? Dat is geen probleem. Wij hebben zelfs een sportzaal beschikbaar! Dat maakt het Tillehûs de ideale plek voor uw teambuildingsdag. Diverse (overheids)instanties en bedrijven hebben ons al weten te vinden. Zo worden er regelmatig cursussen, trainingen en scholingen van de gemeente Achtkarspelen bij ons georganiseerd.

Catering

Natuurlijk verzorgen wij ook met veel plezier de catering tijdens uw vergadering of cursusdag. Koffie met iets lekkers, een simpele lunch of uitgebreid buffet? Wij hebben alles om uw studiedag of training tot een succes te maken. 

Vergaderruimte met podium

De grote zaal heeft een ruim podium. Daardoor is het Tillehûs ook geschikt voor het organiseren van lezingen en het geven van voorstellingen.  De revueploech Koatstertille gebruikt onze feestzaal elk jaar voor hun revue. 

Beurzen

Onze accommodatie is ook uitermate geschikt voor het houden van beurzen, grote bijeenkomsten, ladies nights en dergelijke. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van grootschalige evenementen, zoals de hengelsportbeurs en adviseren u hier graag bij. 

Wêz Wolkom

"Al bijna vijf jaar ben ik de trotse beheerder van MFA Tillehûs. Met Tillehûs Horeca zorg ik ervoor dat iedereen zich thuis voelt in Kootstertille. Natuurlijk valt er altijd wat te eten, drinken en lachen. Ik sta voor u klaar!"

Gepke van der Galiën

Wolkom

Contact

  • Tillehûs Horeca
    Goudsjeblomtrjitte 34a
    9288 AM Kootstertille
    tel.
    info@tillehus.nl