Tillehûs Horeca

Tillehûs Horeca is de drijvende kracht achter het Tillehûs. Gepke en Edwin van der Galiën zijn de beheerders van het Tillehûs en eigenaar van Tillehûs Horeca. Zij regelen de bezetting, verzorgen de schoonmaak, het voorraadbeheer en zorgen dat alle gebruikers tevreden zijn. Vanuit Tillehûs Horeca organiseren zij veel leuke evenementen in het Tillehûs en ook de feesten en partijen, uitvaarten en catering bij evenementen vallen onder de vlag van Tillehûs Horeca. 

Evenementen

Tillehûs Horeca regelt alle evenementen in het Tillehûs. Een groot deel organiseren ze in eigen beheer. Ook verzorgen zij de catering voor evenementen, vergaderingen en feesten die in en om Kootstertille georganiseerd worden.

Feesten en partijen

In het Tillehûs worden regelmatig feesten, vergaderingen en cursussen gegeven. Tillehûs Horeca zorgt er dan voor dat er thee, koffie en eventueel ook een lunch, diner of hapjes klaar staan. Wilt u een vergaderruimte, vergaderzaal of feestzaal huren?

Uitvaarten

Het Tillehûs is er niet alleen voor feesten en partijen, ook wanneer u een fijne plek zoekt om na een uitvaart met familie en vrienden samen te komen kunt u bij het Tillehûs terecht. Het Tillehûs biedt ruimte voor groepen van 6 tot 200 personen.

Het is geweldig om mee te mogen denken over een belangrijk familiefeest, meeleven, ideeën aandragen en zorgen dat de dag zelf perfect verloopt. Het is elke keer een uitdaging.
rsz_tillehus_kootstertille_30319_pdfgrafie1381{{1578554036903}}
Gepke van der Galiën
Beheerder Tillehûs & eigenaar Tillehûs Horeca

"Het was geen moeilijke beslissing om beheerder van het Tillehûs te worden"

Tillehûs wordt al weer heel wat jaren beheerd door Gepke van der Galiën. Gepke doet dat met ontzettend veel enthousiasme; niets is haar teveel. En, zoals ze zelf zegt: “Het komt altijd goed”.

Een grapje op zijn tijd

Gepke werkte eerst een paar jaar als medewerker in het Tillehûs toen de kans kwam om het beheer over te nemen. “Ik vind het echt een feest om in het Tillehûs aan het werk te zijn. Het voelt echt als mijn tweede thuis. De vaste bezoekers ken ik allemaal en ik vind het leuk om hun verhalen te horen. Even een grapje met een ‘stamgast’ of horen hoe iemands vakantie geweest was. Dat zijn de dingen die ook mijn dag leuker maken. Het was dan ook geen moeilijke beslissing om de beheerder van het Tillehûs te worden.”

Elke keer een uitdaging

“De afgelopen jaren hebben we al heel wat feesten gevierd in het Tillehûs en elke keer is het weer even bijzonder. Die ene babyshower bijvoorbeeld, waarbij de aanstaande moeder niet wist dat er een feest georganiseerd werd, dat vond ik zo leuk. En niet te vergeten de ontzettend gezellige en drukke ladies night twee jaar geleden; zoiets komt er dit jaar zeker weer aan! Het is geweldig om mee te mogen denken over een belangrijk familiefeest, meeleven, ideeën aandragen en zorgen dat de dag zelf perfect verloopt. Het is elke keer een uitdaging.”

Ook voor uitvaarten

Ook voor uitvaarten is het Tillehûs geschikt. “Natuurlijk zijn we er niet alleen maar voor feesten. Het Tillehûs is een mooie plek om na een uitvaart nog even samen met familie, vrienden en andere betrokkenen een bakje koffie te drinken en een broodje te eten. Als daarbij dan een diapresentatie met mooie foto’s uit het leven van de overledene getoond wordt, dan is voor mij het kringetje rond. We zijn er vanaf babyshower, tot na het afscheid. Het leven kun je vieren en herdenken bij het Tillehûs.”

Gepke woont samen met man Edwin, die ook regelmatig in touw is in het Tillehûs, in Sumar. Samen hebben ze drie kinderen, Marinke, Xander en Tjeerd. Als Gepke niet in het Tillehûs aan het werk is wandelt ze graag samen met hond Bo of leest ze een goed boek.

Tillehûs Horeca

  • Zaalverhuur Friesland
  • Zaalverhuur Achtkarspelen
  • Vergaderruimte Kootstertille
  • Evenementen organiseren