logo tillehus kopie 2

Feestzaal huren

Geeft u binnenkort een feest en bent u op zoek naar een feestzaal in Friesland? Bijvoorbeeld voor uw bruiloft, familiefeest of bedrijfsfeest? Dan is het Tillehûs een aanrader! Het Tillehûs beschikt over verschillende zalen van verschillende formaten. Zo is de kleine feestzaal geschikt voor een intiem familiefeest of babyshower. De grote zaal is perfect voor een trouwfeest; er passen wel 250 mensen in!

Vergaderruimte huren

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in Friesland? Het Tillehûs beschikt over verschillende, goed uitgeruste vergaderruimtes vanaf 4 tot 200 personen. Perfect voor een cursus- of scholingsdag of een jaarvergadering van uw bedrijf of vereniging. Aansluitend een hapje eten of feest organiseren? Ook dat kan bij het Tillehûs.

 

In het centrum van Kootstertille bij het evenementerrein vindt u MFA Tillehûs.

MFA Tillehûs is de thuisbasis van diverse verenigingen zoals biljartvereniging út en thús, Dartvereniging Tillehûs en Volleybalvereniging de Tille Ook voor initiatieven zoals het Tilster Vangnet, Creatille en de Soos is er plek in het Tillehûs. De sportzaal van Kootstertille, die door de scholen en verenigingen gebruikt wordt, is ook onderdeel van de multifunctionele accommodatie.

Daarnaast houden in MFA Tillehûs Kootstertille diverse zorg- en dienstverleners praktijk, een overzicht hiervan vindt op deze site.

Door de centrale ligging in de gemeente Achtkarspelen is MFA Tillehus met diverse zalen van klein tot groot een uitstekende locatie voor uw vergaderingen, scholingen, feesten en bijeenkomsten. Voor culturele activiteiten beschikt MFA Tillehus over een grote zaal (250 personen) met een podium van 5 x 10 meter.

Wil je weten wat er te beleven valt in it Tillehûs? Je leest het in onze agenda. Ben je op zoek naar een prettige vergaderruimte of een zaal om een workshop, lezing of feest te houden? Lees dan verder.

Tot ziens in MFA Tillehûs!

Wêz Wolkom

"Al bijna vijf jaar ben ik de trotse beheerder van MFA Tillehûs. Met Tillehûs Horeca zorg ik ervoor dat iedereen zich thuis voelt in Kootstertille. Natuurlijk valt er altijd wat te eten, drinken en lachen. Ik sta voor u klaar!"

Gepke van der Galiën

Wolkom

Contact

  • Tillehûs Horeca
    Goudsjeblomtrjitte 34a
    9288 AM Kootstertille
    tel.
    info@tillehus.nl