logo tillehus kopie 2

Gebruikers MFA Tillehûs

MFA Tillehûs is de multifunctionele accommodatie in Kootstertille. Daarom heeft het Tillehus een centrale rol in de samenleving. Het Tillehûs is niet alleen een gewoon dorpshuis, waar verenigingen hun activiteiten organiseren en feesten worden gehouden. In het Tillehûs zijn namelijk behoorlijk wat bedrijven en organisaties gevestigd. Ook vind je in het Tillehûs de sportzaal. Hierdoor is het Tillehûs het kloppend hart van het dorp. 

Bedrijven

In het Tillehûs zijn verschillende bedrijven actief. Dit zijn vooral bedrijven op het gebied van zorg en welzijn.

Verenigingen

Het Tillehûs is de thuisbasis van verschillende (sport)verenigingen; Biljartvereniging Út & Thús, Dartvereniging, Volleybalvereniging Kootstertille, Creatille, de Soos en Tilstervangnet.

Deze bedrijven hebben een plekje in het Tillehûs

Fysiotherapie & fitness

Heeft u lichamelijke klachten of wilt u gewoon wat soepeler en fitter worden? Fysiotherapie Yn ‘t Doarp is er voor u. Naast reguliere fysiotherapie kunt u bij Fysiotherapie Yn ‘t Doarp ook terecht voor fitness. Bootcamp, groepslessen of individuele begeleiding? Het kan bij Fysiotherapie yn ‘t Doarp in Kootstertille.

Huisarts Kootstertille

In het Tillehûs is de praktijk van dr. Goudsmit en dr. Mook gevestigd. Van maandag tot en met donderdag is de huisartsenpraktijk in Kootstertille de gehele dag geopend. Op vrijdagochtend ook. U kunt een afspraak maken voor het spreekuur van de huisarts in Kootstertille via telefoonnummer 0512-331677.

Kinderfysio

SKREP Kinderfysio is gevestigd in het Tillehûs inKootstertille. Zij helpen kinderen die problemen hebben met motoriek en bewegenen zorgen dat ze beter kunnen functioneren. Het kind staat centraal en dedeskundige fysiotherapeuten helpen kinderen om stapje voor stapje te groeien.

De Friese Wouden

De Friese Wouden is een thuisorganisatie die actief is in het Noord-Oostelijke del van Friesland. Vanuit het kantoor in Kootstertille ondersteunen zij cliënten en kijken samen naar de mogelijkheden om hun leven wat makkelijker te maken.

 

Consultatiebureau

In Kootstertille is het consultatiebureau van GGD Fryslân gevestigd. De consultatiebureauarts en verpleegkundigen begeleiden kinderen en hun ouders. Iedereen is welkom tijdens het inloopspreekuur, of na telefonische afspraak.

Logopedie Buitenpost

Op vier plaatsen in en om Buitenpost heeft Logopedische praktijk Buitenpost een praktijkruimte. Zij begeleiden volwassenen en kinderen met problemen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor, slikken, lezen en spellen.

Ster Diëtisten

Iedereen die advies nodig heeft over gezonde en verantwoorde voeding is bij Sterdiëtisten aan het juiste adres. Niet alleen wanneer u wilt afvallen, maar ook als u vanwege een ziekte of lichamelijk probleem behoefte heeft aan voedings- en dieetadvies. 

Praktijkruimte huren?

Bent u actief in en om Kootstertille en op zoek naar praktijkruimte? Bij het Tillehûs zijn veel mogelijkheden. Kom gerust langs of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. 

MFA Tillehûs

In het centrum van Kootstertille bij het evenementerrein vindt u MFA Tillehûs. Het Tillehûs is het kloppende hart van Kootstertille. Diverse zorg- en dienstverleners houden praktijk in het Tillehûs. Ook is het de thuisbasis van diverse verenigingen zoals biljartvereniging út en thús, Dartvereniging Tillehûs en Volleybalvereniging de Tille en voor initiatieven zoals het Tilster Vangnet, Creatille en de Soos is er plek in het Tillehûs. De sportzaal van Kootstertille, die door de scholen en verenigingen gebruikt wordt, is ook onderdeel van de multifunctionele accommodatie.

Door de centrale ligging in de gemeente Achtkarspelen is MFA Tillehûs met diverse zalen van klein tot groot een uitstekende locatie voor uw vergaderingen, scholingen, feesten en bijeenkomsten. Voor culturele activiteiten beschikt MFA Tillehûs over een grote zaal (250 personen) met een podium van 5 x 10 meter. Zaal huren in Friesland? Het kan bij het Tillehûs

Wil je weten wat er te beleven valt in it Tillehûs? Je leest het in onze agenda. Ben je op zoek naar een prettige vergaderruimte of een zaal om een workshop, lezing of feest te houden? Lees dan verder.

Tot ziens in MFA Tillehûs!

Contact

  • Tillehûs Horeca
    Goudsjeblomtrjitte 34a
    9288 AM Kootstertille
    tel.
    info@tillehus.nl