Stertill survivalrun
Ieder jaar verzorgt Tillehûs horeca de catering van alle vrijwilligers en deelnemers.

Op het evenementerreinstaan we voor u klaar met warme koffie, drankjes en snacks

Evenementen TIllehus

In het Tillehûs worden regelmatig evenementen georganiseerd. Optredens, voorstellingen en beurzen voor jong én oud.

Revue Kootstertille

Het Tillehûs staat twee weken per jaar in het teken van de voorstellingen en is de thuisbasis voor de oefenavonden.

Beurzen

Het Tillehûs is perfect voor het houden van beurzen of andere grootschalige evenementen. Wilt u een beurs organiseren en bent u op zoek naar ruimte? Kom gerust langs om onze accommodatie te bekijken.

Agenda

29 Januari
Tillehus Bingo

31 januari
Toneel

1 februari
Toneel met muziek na afloop

15 februari
Bandstoottoernooi

EVENEMENTEN

In het Tillehûs is altijd wat te beleven! Zo is het Tillehûs de perfecte feestlocatie, worden er beurzen gehouden en kun je er leuke voorstellingen bezoeken. Wilt u zelf een evenement organiseren? Dat kan bij het Tillehûs. Natuurlijk is het Tillehûs ook de thuisbasis van Revuploech Koatstertille en wordt de jaarlijkse uitvoering er ook gehouden. Maar dat is nog niet alles. Tillehûs Horeca organiseert zelf ook vaak leuke evenementen. De Ladysnight, Hollandse Avond en optredens van bekende Friese bands worden goed bezocht. 

Revu Kootstertille

Het Tillehûs staat bekend om de jaarlijkse uitvoering van de Revuploech Koatstertille. Elk jaar vult de revue heel wat avonden met hun toneelstuk. De afsluiter van deze reeks is altijd weer een spetterende feestavond met bekende band. Het Tillehûs is ook de thuisbasis voor de Revuploech. 

Evenementenagenda

Heb jij een supergave voorstelling? Spectaculaire show, of wil je een vakbeurs houden? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar leuke evenementen voor de inwoners van Kootstertille en omgeving. Regelmatig organiseren wij zelf evenementen. Die ervaring delen we graag met u. Naast het beschikbaar stellen van onze accommodatie voor uw beurs, voorstelling of feest verzorgen wij ook de catering én kunnen we u, samen met onze vaste partners, helpen met het promoten van uw evenement, zowel online als offline. 

Online kaarten bestellen

Het is sinds kort mogelijk om voor onze evenementen direct, online kaarten te bestellen. Dus wil jij online kaarten bestellen voor een voorstelling in MFA Tillehûs? Klik dan op de link achter het evenement of de voorstelling en je wordt direct doorgeleid naar de bestelpagina. Liever op de ‘ouderwetse manier’ kaarten kopen? Dat kan natuurlijk ook. Loop dan even binnen bij het Tillehûs of bel ons en wij reserveren de kaarten voor je.

Evenement organiseren in Kootstertille?

Wilt u uw beurs of voorstelling houden in Kootstertille? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek! Wij laten graag zien wat we te bieden hebben.

MFA Tillehûs

 • Zaalverhuur Friesland
 • Zaalverhuur Achtkarspelen
 • Kootstertille
 • Recensies Tillehûs
 • Evenementenkalender

Contact

 • Tillehûs Horeca
  Goudsjeblomtrjitte 34a
  9288 AM Kootstertille
  tel. 06-52607341
  info@tillehus.nl